AdamCosmetics Nyereményjáték

Iratkozz fel a hírlevelünkre és nyerd meg a 3 db, 18.980 Ft értékű AdamCosmetics kecsketejes natúrkozmetikai csomag egyikét a Földünkért világnap alkalmából!

Gyógyszerészként feladatunknak éreztük a jól bevált patikai készítmények hibáinak kiküszöbölését és továbbfejlesztését. Célunk olyan, 100%-ban természetes, prémium natúrkozmetikumok előállítása, melyek állatkísérlet-mentesek, magas hatóanyag-tartalmúak és hipoallergének; vagyis nem okoznak irritációt még a legérzékenyebb bőrön sem.

A játék kezdete: 2022. szeptember 30.

A játék vége: 2022. október 31.

A sorsolás időpontja: 2022. október 31., a Földünkért Világnapon.

Eredményhirdetés: 2022. november 2-ig.

A részvétel feltétele: Feliratkozás az AdamCosmetics hírlevelére.

A játékban mindenki részt vehet a Polgár Pharma Kft. munkatársain és az ő ismerőseiken, családtagjain kívül, valamint, aki betölötte a 15. életévét. 

A sorsolás és az eredményhirdetés részletei:

A nyertest egy szoftver segítségével sorsoljuk ki és e-mailben értesítjük az eredményről. 

A nyeremény átvétele: Személyesen Pápán (Pontos cím: Pápa, Aradi u. 31.) vagy kiszállítással.

Fanni és Ádám

Részt veszek a nyereményjátékban

Kedves Vásárlónk!

Július 13. (szombat) és július 21. (vasárnap) között a megrendelések feldolgozása szünetel. A beérkező megrendeléseket július 22-én, hétfőn dolgozzuk fel. Türelmüket és megértésüket köszönjük.

Fanni és Ádám

100% minőséggarancia

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért bátran vállaljuk a 100% pénzvisszafizetési garanciát.

Amennyiben kipróbálás után mégis vissza szeretnéd küldeni valamelyik termékünket; esetleg nem a bőrtípusodnak megfelelő terméket választottál vagy utólag derült ki, hogy valamelyik összetevőjére allergiás vagy, akkor add fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát a vásárlástól számított 30 napon belül, és mi visszautaljuk a teljes vételárat. A csomagvisszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni.

Fontos, hogy a csomagba rakj bele egy levelet, amiben leírod, mi a panaszod a termékkel, ill. add meg a nevet, a megrendelésazonosító számot vagy az e-mail címet, amiről a rendelést leadtad és egy bankszámlaszámot, ahova a pénzt vissza tudjuk utalni.

Címünk: 8500, Pápa Aradi utca 31.