INGYENES csomagautomatába szállítás

INGYENES csomagautomatába szállítás

Így ápold a bőröd nyaktól lefelé: avagy a jó testápoló 3 ismérve

Picture of Dr. Polgár Ádám

Dr. Polgár Ádám

Gyógyszerész, az Adam Cosmetics
termékcsalád megalkotója

Az arcápolással általában mindenki több időt tölt, ami jól is van így, ám a testünk további része is igényel némi törődést. Íme, a jó testápoló ismérvei: néhány fontos alapelv, amit mi is követtünk az AdamCosmetics kecsketejes testápolójának megalkotásakor. 

Jól hidratál

Bár a testápolók célja alapvetően a hidratálás, a megfelelő hatást sajnos nem minden termék váltja ki. Vásárlás előtt olvasd el a kiszemelt krémre adott visszajelzéseket, illetve nézd meg, hogy milyen és mennyi hatóanyagot tartalmaz!

TIPP: Ahogy az arcápolási termékeknél, úgy a testápolók esetében is a tisztítás, vagyis a fürdés/zuhanyozás után érdemes felvinni a bőrre a terméket. Sokan nem tudják, hogy a forró zuhany szárítja a bőrt, így ha jól hidratált bőrre vágysz, akkor kerüld, ha teheted!

Nem tartalmaz káros anyagokat

Az AdamCosmetics-nél mi – nem titkoltan – a természetes összetevők hívei vagyunk. A bőr a testünk természetes védőrétege, amit egészségünk érdekében érdemes minél jobban óvni a káros anyagoktól és az irritációtól. A natúrkozmetikai termékek erre nyújtanak megoldást. 

Van benne valamilyen extra hatóanyag

Bőrünk hidratáltságán kívül még számos más eredményt is elérhetünk a különböző, plusz hatóanyagokat tartalmazó testápolókkal. Többek között ilyen a bőrfeszesítés vagy a bőrregeneráció. Tehát ha valamilyen extra kényeztetésre vágysz, akkor érdemes a célodnak megfelelő hatóanyagot tartalmazó terméket választanod!
Szeretnél egy jól hidratáló és egyben bőrfiatalító testápolót? Figyelmedbe ajánljuk az AdamCosmetics hialuronsavat és panthenolt tartalmazó, kecsketejes testápolóját. Ez egy 100%-ban magyar termék, ami állatkísérlet-mentes, kézzel készül, nem tartalmaz semmilyen káros anyagot és mindemellett még hipoallergén is.

100% minőséggarancia

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért bátran vállaljuk a 100% pénzvisszafizetési garanciát.

Amennyiben kipróbálás után mégis vissza szeretnéd küldeni valamelyik termékünket; esetleg nem a bőrtípusodnak megfelelő terméket választottál vagy utólag derült ki, hogy valamelyik összetevőjére allergiás vagy, akkor add fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát a vásárlástól számított 30 napon belül, és mi visszautaljuk a teljes vételárat. A csomagvisszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni.

Fontos, hogy a csomagba rakj bele egy levelet, amiben leírod, mi a panaszod a termékkel, ill. add meg a nevet, a megrendelésazonosító számot vagy az e-mail címet, amiről a rendelést leadtad és egy bankszámlaszámot, ahova a pénzt vissza tudjuk utalni.

Címünk: 8500, Pápa Aradi utca 31.