INGYENES csomagautomatába szállítás

INGYENES csomagautomatába szállítás

Így hidratálj télen! – Arcápolási tippek a hideg időre

Picture of Dr. Polgár Ádám

Dr. Polgár Ádám

Gyógyszerész, az Adam Cosmetics
termékcsalád megalkotója

Az arcbőr megfelelő hidratálása egész évben kiemelt figyelmet érdemel. Télen azonban a szokásosnál több megpróbáltatás éri a bőrt. Ebből a cikkünkből most kiderül, hogy mire érdemes odafigyelni, ha ebben az évszakban is hidratált, puha arcbőrt szeretnétek!

A hidratálást – éppen úgy, ahogy az arcápolási rutin többi részét is – érdemes az aktuális évszak sajátosságaihoz igazítani. A téli hideg, szeles időjárás gyakran a megszokottnál jobban igénybe veszi, esetleg kiszáríthatja a bőrt. Így mindenképpen egy zsírosabb, nehezebb hidratáló krémet ajánlunk erre az időszakra. Alap esetben egy nap kétszer, reggel és este ajánlott egy, a bőrtípusnak megfelelő, a bőrt nem elnehezítő hidratálót használni. Fontos: ha zsíros bőröd van, akkor is hidratálj rendszeresen egy könnyű krémmel!

Extra törődés

A napi kétszeri hidratálás mellett még használhatunk arcolajat, néhány naponta vagy hetente pedig különböző mélyhidratáló pakolásokat és arcmaszkokat is.

Nem elég hidratálni

Az alap arcápolási rutin fontos része a hidratálás, ám itt még nem érnek véget a teendőid. A hidratálót mindig alaposan megtisztított bőrre vidd fel! Enélkül a lépés nélkül a legdrágább krém is hatástalan, ráadásul akár további bőrproblémákat, irritációt is okozhat, ha tisztítás nélkül hidratálsz. 

Télen figyelj arra is, hogy kíméletes, tápláló tisztítót vigyél fel az arcodra, ami nem szárít. Esetleg hagyd el vagy cseréld le a tonikot, ha azt is használsz!

Fényvédő, fényvédő, fényvédő!

Nem győzzük hangsúlyozni: ha esik, ha fúj használj fényvédőt! Nem csak nyáron és nem csak akkor, amikor kimész az utcára: bizony rossz időben, árnyékban és a beltérben is érik az arcbőrt a káros UVA sugarak. Mi több, még az elektronikai eszközeink fényei (laptop, telefon, lámpák) is öregítik a bőrt. 

100% minőséggarancia

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért bátran vállaljuk a 100% pénzvisszafizetési garanciát.

Amennyiben kipróbálás után mégis vissza szeretnéd küldeni valamelyik termékünket; esetleg nem a bőrtípusodnak megfelelő terméket választottál vagy utólag derült ki, hogy valamelyik összetevőjére allergiás vagy, akkor add fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát a vásárlástól számított 30 napon belül, és mi visszautaljuk a teljes vételárat. A csomagvisszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni.

Fontos, hogy a csomagba rakj bele egy levelet, amiben leírod, mi a panaszod a termékkel, ill. add meg a nevet, a megrendelésazonosító számot vagy az e-mail címet, amiről a rendelést leadtad és egy bankszámlaszámot, ahova a pénzt vissza tudjuk utalni.

Címünk: 8500, Pápa Aradi utca 31.