INGYENES csomagautomatába szállítás

INGYENES csomagautomatába szállítás

Mitől különlegesek a kecsketejes kozmetikumok?

Picture of Dr. Polgár Ádám

Dr. Polgár Ádám

Gyógyszerész, az Adam Cosmetics
termékcsalád megalkotója

A kecsketejes bőrápoló termékek simább, ragyogóbb és hidratáltabb arcbőrt biztosítanak. Ezt számos gyógyszerész és dermatológus is alátámasztja. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a kecsketej tartalmú készítményeinkben minden benne van, amit egy hidratálókrémtől elvárnánk. Sőt, annál még sokkal több is!

„A kecsketej egyik különleges tulajdonsága a tejsavtartalma. Ez azért fontos, mert a tejsavról (az AHA savak egy fajtája – a szerző.) kimutatták, hogy fokozza a ceramidok termelését, amelyek a bőrsejtek téglája közötti habarcsnak tekinthetők.” –Dr. Nana Duffy, az Amerikai Dermatológus Akadémia munkatársa

Ez azért jó mert a ceramidok megtartják a bőr nedvességét és védik az olyan külső hatásoktól, mint az allergének, a baktériumok vagy a légszennyezés. A ceramidok megfelelő aránya nélkül a bőr védőrétege sérülhet, ami kiszáradáshoz, viszketéshez és irritációhoz is vezethet.

Az AHA sav (alfa-hidroxisav) leginkább a gyengéd hidratáló és hámlasztó tulajdonságairól ismert. A legújabb gyógyszerészeti kutatások viszont kimutatták, hogy az alacsony koncentrációjú AHA-k – a már említett jótékony hatásaik mellett – hasznosak lehetnek a napfény által károsodott bőr kezelésében, regenerálódásában is, valamint halványítják a pigmentfoltokat.

A tejsav mellett persze még számos értékes hatóanyag található a kecsketejben. 

„A kecsketej zsírsavakat tartalmaz, amelyek segítenek helyreállítani a bőr védőrétegét, valamint probiotikumokat, amelyek fenntartják a normál bőrflórát. Gazdag A-vitamin tartalmának köszönhetően pedig elősegíti a gyengéd hámlasztást.”
– Dr. Purvisha Patel, okleveles bőrgyógyász, elismert MOHS (bőrrák sebész) és kozmetikai sebész, valamint a Dermatológiai és Bőrrák Társulat (Advanced Dermatology and Skin Cancer Associates) alapítója és tulajdonosa Tennessee államban.

A kecsketej tartalmú kozmetikumok tehát nem csak kiváló hidratálók, hanem gyengéden hámlasztanak, visszaállítják és támogatják a bőr természetes védőrétegét és még a napfény okozta, apróbb bőrproblémák kezelésében is segítséget nyújthatnak.

100% minőséggarancia

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért bátran vállaljuk a 100% pénzvisszafizetési garanciát.

Amennyiben kipróbálás után mégis vissza szeretnéd küldeni valamelyik termékünket; esetleg nem a bőrtípusodnak megfelelő terméket választottál vagy utólag derült ki, hogy valamelyik összetevőjére allergiás vagy, akkor add fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát a vásárlástól számított 30 napon belül, és mi visszautaljuk a teljes vételárat. A csomagvisszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni.

Fontos, hogy a csomagba rakj bele egy levelet, amiben leírod, mi a panaszod a termékkel, ill. add meg a nevet, a megrendelésazonosító számot vagy az e-mail címet, amiről a rendelést leadtad és egy bankszámlaszámot, ahova a pénzt vissza tudjuk utalni.

Címünk: 8500, Pápa Aradi utca 31.