INGYENES csomagautomatába szállítás

INGYENES csomagautomatába szállítás

Mi az a selyemprotein és mitől teszi különlegessé az arckrémünket? – 5 érv a selyemprotein mellett

Picture of Dr. Polgár Ádám

Dr. Polgár Ádám

Gyógyszerész, az Adam Cosmetics
termékcsalád megalkotója

Már az ősi japán dinasztiák feljegyzéseiben is megtalálható a selyem használata. Az évszázadok során az emberek felfedezték a selyem bőrre gyakorolt jótékony tulajdonságait is és mára már tudjuk, hogy a selyemprotein olyan aminosavakat tartalmaz, amelyek nagyon hasonlóak az emberi bőrben találhatókhoz. Jó légáteresztő tulajdonságú, kiváló hidratáló és bőrbarát összetevő. Ezen tulajdonságai miatt bármilyen bőrtípus esetén alkalmazható.

A selyemprotein 5 bőrápoló tulajdonsága, avagy ezért használj selyemproteines terméket

1. Hosszantartó hidratáló képesség

A selyemfehérje szerkezete porózus, súlyának akár 50-szeresét is képes felszívni vízből, így tartósan tudja kifejteni hidratáló hatását. Megakadályozza a smink termékek kiszáradását és megolvadását.

2. Természetes ránctalanító, elősegíti a kollagén termelődését

A selyemfehérje egy rostos fehérje. Molekuláris szerkezete hasonló a bőrben található kollagén rostokhoz. Természetesen javítja a bőr rugalmasságát, felgyorsítja annak anyagcseréjét, megelőzi a ráncok kialakulását, feszesíti a bőrt és simábbá (selymesebbé) teszi azt.

3. Erőteljes bőrvilágosító

Bőrünk sötétedését a bőrben található melanin okozza, melyet a tirozináz oxidációja képez. A selyemfehérje hatékonyan gátolja a tirozináz képződését, így megőrzi a bőr fehérségét, finomságát és világosságát.

4. UV védelmi hatás

A selyemprotein képes elnyelni az UV sugárzás egy részét. Átlagosan képes az UVB sugárzás 90%-át elnyelni, míg az UVA esetében ez a százalék 50% felett van.

5. Gyulladáscsökkentő és sejt regeneráló

A selyemprotein kiváló gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Képes rövid időn belül csökkenteni a gyulladást és felgyorsítja a károsodott sejtek gyógyulását, a bőr regenerálódását.

Tudományos szemmel

Fibroin, a selyemprotein

A kozmetikai iparban a a fibroin nevű selyemproteint használják. Ez nem más, mint a selyemszál belső része. A fibroinnak két fontos összetevője van (Glycine és Alanine), melyek amino savak és hozzájárulnak a bőrkárosodások javításához, felgyorsítják a sebgyógyulás folyamatát, csökkentik a gyulladások mértékét, behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe és onnan töltik fel a ráncokat, feszesítik a bőrt, ezáltal selymes, ápolt kinézetet adva neki. A károsodott hajat regenerálják, erősítik és megvédik azt a károsító hatásoktól.

(Fibroin)

A fibroin jótékony tulajdonságai

Enyhíti a bőrgyulladást a sejtek anyagcseréjének felgyorsításával és a vérkeringés serkentésével. A gyulladás csökkenése elősegítheti az egyenletes bőr árnyalatot és az acne és ráncok visszaszorítását. Bőrfeszesítő hatását a bőr rugalmasságának javításával és kinézetének megfiatalításával éri el.

A bőr mélyebb rétegeibe bejutva kimagasló hatásossággal képes feltölteni a mélyebb ráncokat is. (Vannak, akik a selyemproteint a Botox alternatívájának tartják.)

Hegek és sebek elhalványítására is képes a vérkeringés felgyorsításával. Felgyorsítja a sebek gyógyulását majd halványítja a meglévő hegeket és megelőzi az újabbak megjelenését.A fibroin helyreállítja a napégés által károsodott bőrt. A napégette bőr a normálhoz képest kis mértékben képes megtartani hidratáltságát, veszít rugalmasságából, és hiperpigmentált. A fibroin képes mindezeket helyreállítani.

Forrás: https://humanitytudastar.hu/selyemprotein/

100% minőséggarancia

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért bátran vállaljuk a 100% pénzvisszafizetési garanciát.

Amennyiben kipróbálás után mégis vissza szeretnéd küldeni valamelyik termékünket; esetleg nem a bőrtípusodnak megfelelő terméket választottál vagy utólag derült ki, hogy valamelyik összetevőjére allergiás vagy, akkor add fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát a vásárlástól számított 30 napon belül, és mi visszautaljuk a teljes vételárat. A csomagvisszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni.

Fontos, hogy a csomagba rakj bele egy levelet, amiben leírod, mi a panaszod a termékkel, ill. add meg a nevet, a megrendelésazonosító számot vagy az e-mail címet, amiről a rendelést leadtad és egy bankszámlaszámot, ahova a pénzt vissza tudjuk utalni.

Címünk: 8500, Pápa Aradi utca 31.